Kändisar och bristningar

 
Kändisar har personliga tränare som kan piska dem att träna på gymmet under och efter graviditeten, vilket är till stor hjälp att förebygga uppkomsten av hudbristningar.
Stjärnorna har även råd med höga kostnader för laserkirurgi för behandling av bristningar. Det finns dock ingen garanti för att kirurgiska förbättringar tar bort bristningarna helt, inte ens om man är kändis.

Dessutom, väljer många kändisar icke-kirurgiska metoder. De är inte villiga att ta de risker som kirurgi innebär om det inte ger en väsentlig förbättring på deras kroppar som tex bröstoperation eller ansiktslyft.

Kändisar har alltså lika mycket problem med hudbristningar som alla vi andra. På film och foton är de givetvis manipulerade och det är inte bara bristningar man retuscherar bort…

En av fördelarna med att vara kändis är att skådespelare, musiker och olika underhållare ofta träffar folk som kan visa dem värdefulla knep som kan användas på en konstant basis. Har man rika vänner så har de  haft råd att upptäcka den bästa metoden som de kan berätta om. Det gäller allt från krämer, motion, laser och till vilket smink som bäst döljer bristningarna.