Bäst i test

Vi jämförde tre krämer av hög kvalitet mot hudbristningar. Se nedan vilken kräm som visade bäst resultat:Silikonbaserad:

Parfymfri:

Luktfri:

Återfuktar:

Bildar tunn film:

Mot äldre bristningar:

Mot röda bristningar:

Förebygger bristningar:

Går att sminka över:

Torktid:

Appliceringar /dag:

Resultat:

Pris:

Webshop

cicamed

(3/5) 

(5/5)

(2/5)

(4/5)

15-30min

2 ggr/dag

2 mån.

349 kr/15ml

fsmrc

(3/5)

(4/5)

(4/5)

(2/5)

5 min

2 ggr/dag

2 mån.

295 kr/50mll

skinception

(5/5)

(4/5)

(4/5)

  (3/5)

5-10min

2 ggr/dag

2 mån.

479 kr/120ml

BÄST!

Test av krämer mot hudbristningar: Cicamed – FSMR – Skinception™
Cicamed är en Ce-märkt medicintekniskprodukt med dokumenterad effekt. Denna kräm är silikonbaserad och fungerar effektivt mot s.k “röda bristningar”. Efter två månaders behandling kan du förvänta dig att den röda färgen i bristningarna blekts och därmed kraftigt bidrar till att minska bristningarnas synlighet.

En bra kräm mot bristningar ska även förebygga uppkomsten av nya och det gör krämen Finale stretchmark removal cream(FSMR). FSMR fungerar genom att den innehåller ett antal lika ingridienser vilka samverkar för att återfukta huden och ökar dess elstisistet.Krämen innehåller även Allantoin vilket minskar inflammation och den röda färg som bildas i nyuppkomna hudbristningar.

Skinception Intensive Stretch Mark Therapy är ett intressant val och förhindrar uppkomsten av bristningar genom att enbart använda naturliga ämnen. Vitamin E, Lotus blomma och grapefrukt oljor verkar för att stärka kollagenet som finns i din hud och påverkar elasticiteten. Skinception förhindrar uppkomsten av nya bristningar och ger tydliga resultat när det gäller att minska synligheten av befintliga äldre bristningar s.k “silver stretch marks” efter några veckors användning.

Betygsnitt artikel [voting closed]