Bäst i test

Vi jämförde tre krämer av hög kvalitet mot hudbristningar. Se nedan vilken kräm som visade bäst resultat:

Jämförelse Bäst i test

Test av krämer mot hudbristningar: Cicamed – FSMR – Skinception™

Cicamed mot röda hudbristningar
Webshop

Cicamed är en Ce-märkt medicintekniskprodukt med dokumenterad effekt. Denna kräm är silikonbaserad och fungerar effektivt mot s.k “röda bristningar”. Efter två månaders behandling kan du förvänta dig att den röda färgen i bristningarna blekts och därmed kraftigt bidrar till att minska bristningarnas synlighet.


Webshop

En bra kräm mot bristningar ska även förebygga uppkomsten av nya och det gör krämen Finale stretchmark removal cream(FSMR). FSMR fungerar genom att den innehåller ett antal lika ingridienser vilka samverkar för att återfukta huden och ökar dess elstisistet.Krämen innehåller även Allantoin vilket minskar inflammation och den röda färg som bildas i nyuppkomna hudbristningar.
Kräm mot hudbristningar
Webshop

Skinception Intensive Stretch Mark Therapy är ett intressant val och förhindrar uppkomsten av bristningar genom att enbart använda naturliga ämnen. Vitamin E, Lotus blomma och grapefrukt oljor verkar för att stärka kollagenet som finns i din hud och påverkar elasticiteten. Skinception förhindrar uppkomsten av nya bristningar och ger tydliga resultat när det gäller att minska synligheten av befintliga äldre bristningar s.k “silver stretch marks” efter några veckors användning.
[yasr_overall_rating size=”medium”]